Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi

Ripsien kestotaivutus 67€

Ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Uusi kestotaivutustekniikka hyödyntää teknologiaa, jossa käytetään ”rullien” sijaan muotoiltuja silikonilappuja sekä uusimpia permanentti- ja kiinnitysaineita. Näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Kulmien laminointi 62€

Laminoinnissa lopputulos luodaan täysin omista kulmakarvoista. Karvat käsitellään permanenttiaineella ja värillä, jonka jälkeen kulmat pitävät kauniin muodon ja näyttävät aiempaa huomattavasti runsaammilta. Sisältää kulmakarvojen kestovärjäyksen.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 112€

Palvelu sisältää kestotaivutuksen ripsille, jossa jokaisen omille ripsille valitaan haluttu kaarevuus ja sopivan kokoinen muotti. Ripset taivutetaan taivutus- ja kiinnitysaineen avulla ihanan kaareviksi ja värjätään lopuksi, taivutetussa ripsessä väri kestää myös pidempään. Lisänä omat kulmakarvat harjataan haluttuun muottiin, jolloin niihin saadaan lisää näyttävyyttä, kiinnitysaineella ja värjäyksellä saadaan tuuheamman näköinen kulma aikaan. HUOM! Kulmakarvoja ei lisätä mitenkään, joten omat kulmakarvat huomioiden laminointi toteutetaan! Kesto n. 4-8 viikkoa, riippuen kulutuksesta ja asiakkaan omasta karvanlaadusta. Sisältää ripsien ja kulmakarvojen kestojenvärjäyksen.