Vartalohoidot

Anna itsellesi aikaa arjen kiireiden keskellä. Rentoudu hemmottelevan hieronnan merkeissä tai valitse mieleisesi hoito vartaloa muokkaavista hoidoistamme. Kaikki vartalohoitomme rentouttavat kehoa ja mieltä sekä aktivoivat koko kehon aineenvaihduntaa.

Rentouttava niska-hartia hieronta 30min / 35€

Perinteinen niska-hartia – hieronta on ensiapu, joka vapauttaa jumissa olevaa niskaa ja kireitä hartialihaksia sekä lievittää päänsärkyä kuten pään jyskytystä

Suklaa puolihieronta 45min / 50€

Rentouttava suklaa puolihieronta tehdään ihanalla, lämpimällä suklaahierontavoiteella. Lämmin suklaaöljy valutetaan vartalolle, ja laajat hierontaliikkeet rentouttavat niin kehon kuin mielen. Lihakset käsitellään pehmein, liukuvin ottein. Suklaahieronta on kevyt hoito, ja sopii jokaiselle rentouttavaksi arjen katkaisijaksi.

Klassinen hieronta kuivaharjauksella 75min / 65€

Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta, huomioithan hoitoa valitessasi, että tämä ei ole ns. urheiluhierontaa. Hieronnassa käydään koko keho lävitse, viittä perusotetta käyttäen: sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputtelu. Hieronta aloitetaan kuivaharjauksella, joka vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja samalla poistetaan kuollutta ihosolukkoa, kuivaharjaus ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista tehden ihosta pehmeämmän.

Kuumakivihieronta 75min / 70€

Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia sileäksi hiottuja basalttikiviä. Niiden sisin on hyvin tiivis, mutta ulkoisesti ne ovat huokoisia ja tuntuvat iholla miellyttävältä. Kivet ovat itseensä lämpöä pitkään sitovia ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti. Kivet liukuvat öljytyllä iholla kevyesti. Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa.
Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihieronta on ennen kaikkea stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki keholle ja mielelle.

Suklaa puolihieronta + Fresh-Up kasvohoito 75min / 85€

Sisältää 45min selkä-hartia hieronnan lämpimällä suklaahierontavoiteella. Fresh-Up kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja päättövoiteen.

Kuumakivihieronta ja kasvohoito 120min / 125€

Sis. Kuorinta, hieronta, naamio ja päättövoide

Hemmotteluhetki 150min / 130€

Sis. Rentouttavan kasvohoidon, jalkahoidon ja käsihieronnan tai kynsienlakkauksen

Selän mekaaninen ihonpuhdistus + kuorinta 30min / 35€