Turvehoidot

Turvehoito selälle ja jaloille + hieronta 75min / 82€

Tässä hoidossa selän ja jalkojen alueelle levitetään 40 asteiseksi lämmitetty turve ja päälle asetetaan lämpöpakkaukset, jotka antavat todella mukavan lämmön. Turpeen bioaktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti. Sillä aikaa kun turve vaikuttaa hierotaan pää ja kädet. Varsinaisessa hieronnassa käytetään Aaltosen tekniikkaa, selkä hierotaan ja mahdolliset nikamalukot avataan. Sisältää myös pintaverenkiertoa vilkastuttavan imukuppihieronnan. Soveltuu erinomaisesti hartia ja selkä kipuihin, reumasäryn, kulumien, urheiluvammojen hoitoon. Turpeella hoidetaan myös ihottumaa, psoriasista, aknea, hiuspohjaa, säärihaavoja, vaippaihottumaa, turvotusta, vierenkiertohäiriöitä, kuukautiskipuja, vaihdevuosivaivoja ja eturauhasvaivoja.

Turvehoito selälle ja hartioille + hieronta 60min / 62€

Tässä hoidossa levitetään 40 asteiseksi lämmitetty turve selälle ja hartioille. Annetaan vaikuttaa 20min, jonka aikana hierotaan pää, kädet ja jalat.

Turvehoito jaloille 30min / 42€

Hoito soveltuu, kylmille jaloille, nivelrikkoon, verenkiertoa vilkastuttamaan, nilkkojen kiputiloihin, kovettumia pehmentämään.  Jalat laitetaan pusseihin joissa on lämmintä turvetta, sekä peitetään lämpöpakkauksella.

Niska-hartiarentoutus turpeella 45min / 52€

Jännitysniskalle ja olkapäiden kivuille. Lämmin turve levitetään olkapäille ja niskaan, peitetään lämpöpakkauksella ja annetaan vaikuttaa 20 min. Vaikutusaikana hierotaan kädet ja käsivarret sekä pää ja korvat.  Turpeen poiston jälkeen hierotaan niska-hartia-alue.