Ripset

Ripsien kestotaivutus 60€

Ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Uusi kestotaivutustekniikka hyödyntää teknologiaa, jossa käytetään ”rullien” sijaan muotoiltuja silikonilappuja sekä uusimpia permanentti- ja kiinnitysaineita. Näyttävät ripset useiden viikkojen ajaksi. Sisältää ripsien kestovärjäyksen

Maxcara-kestomaskara 45€

Kukapa ei haluaisi herätä kauniina ja unohtaa jokapäiväisen ripsivärin levityksen. Käsittely kestää ripsissä n.kolme viikkoa ja on vedenkestävä.
Kestomaskara on uudenlainen ripsikäsittely, jolla saa näyttävyyttä, väriä ja pituutta ripsille, mutta lopputulos on luonnollinen.
Ripsiin ei laiteta mitään lisäyksiä, ainoastaan päällystetään, joten käsittely ei vahingoita eikä rasita ripsiä. Käsittelyllä on siis näyttävämpi tulos kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennyksillä.

Maxcara-kestomaskara + Kulmien muotoilu ja värjäys 60€

 

JB-Lashes klassiset ripsienpidennys 95€
*Huolto 90min 70€

*Huolto 75min 65€

*Huolto 60min 60€

*Pikahuolto 30min 40€

 

Volyymi ripsienpidennykset 110€ *

*Huolto 90min / 80€

*Huolto 75min / 75€

*Huolto 60min / 65€