Erikoiskasvohoidot

Eye Repair 45min / 49€

Tehohoito silmänympärysiholle. Tämä kolmevaiheinen erikoishoito poistaa merkittävästi ryppyjä ja juonteita sekä vähentää tummuutta ja turvotusta. Katse kirkastuu, iho kosteutuu ja pehmenee.

Eye Repair toisen hoidon yhteydessä 18€

 

Dermabrasion -kuorintahoito (sopii erityisesti herkälle iholle) 60min / 80€

Alkupuhdistuksen jälkeen kasvoille levittään DERMABRASION PEELING, joka poistaa mekaanisesti kuolleita ihosoluja ja aktivoi uusien solujen muodostumista. Tämän jälkeen kasvot hierotaan DERMOSTIMULINES (passionhedelmä uute) sisältävällä voiteella, joka myöskin aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa. Hoito viimeistellään ihanalla ihoa suojaavalla ja rauhoittavalla, sekä ihon suojakerrosta ravitsevalla ja korjaavalla täydellisellä naamiolla.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

Beautè Lifting  60min / 80€

Kiinteyttävä, kosteuttava ja rentouttava kasvohoito aikuiselle naiselle. Beaute Lifting on juonteita ennaltaehkäisevä ja tasoittava ja hoito. Hoidon aikana juonteet käsitellään hyaluronihappoa sisältävällä tehoseerumilla. Seerumin vaikutusta tehostetaan erikoishieronnalla, joka saa tehoaineet imeytymään syvälle juonteen ytimeen. Tuloksena juonteen pohja kohoaa ja ihon pinta tasoittuu. Hieronnan jälkeen hoito viimeistellään hivenaineita sisältävällä lämmittävällä naamiolla, joka vapauttaa ihoon kiinteyttäviä tehoaineita.

Sis.Juonteiden käsittely hyaluronihappoa sisältävällä erikoistuotteella, kasvohieronta tehoseerumilla, erikoisnaamio, decoltehieronta ja päättövoide.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona

Derma PH -happohoito 60min / 90€

Tämä uusi hoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antavaa iholle hehkua. Alkupuhdistuksen jälkeen iholle tehdään ph-happokuorinta, tämä syväkuorinta rikkoo kuolleiden ihosolujen väliset siteet ja estää melaniinin liikatuotannon. Tämän jälkeen ihon PH-arvo palautetaan Dermostimulines (passionhedelmä uutetta) sisältävällä voiteella, joka aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa. Ja lopuksi hoidon viimeistelee rauhoittava, ihon suojakerrosta ravitseva ja korjaava naamio. Hoito sisältää myös kasvohieronnan.
Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

 

Age Repair 60min / 90€

Erikoiskasvohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Tehokas neljävaiheinen anti-age kasvohoito, joka kiinteyttää, tasoittaa, häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa.

Sis. Erikoiskuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta tehovoiteella,kiinteyttävä erikoisnaamio ja päättövoide

 

Mary Cohr erikoiskasvohoidot sarjahoitoina (Age Repair, Dermabrasion, Derma PH-happohoito ja Beauté Lifting)

  • 3x -10%
  • 5x -15%
  • 7x -20%