Erikoiskasvohoidot

Eye Repair 45min / 51€

Tehohoito silmänympärysiholle. Tämä kolmevaiheinen erikoishoito poistaa merkittävästi ryppyjä ja juonteita sekä vähentää tummuutta ja turvotusta. Katse kirkastuu, iho kosteutuu ja pehmenee.

Eye Repair toisen hoidon yhteydessä 20€

Dermabrasion -kuorintahoito (sopii erityisesti herkälle iholle) 60min / 82€

Alkupuhdistuksen jälkeen kasvoille levittään DERMABRASION PEELING, joka poistaa mekaanisesti kuolleita ihosoluja ja aktivoi uusien solujen muodostumista. Tämän jälkeen kasvot hierotaan DERMOSTIMULINES (passionhedelmä uute) sisältävällä voiteella, joka myöskin aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa. Hoito viimeistellään ihanalla ihoa suojaavalla ja rauhoittavalla, sekä ihon suojakerrosta ravitsevalla ja korjaavalla täydellisellä naamiolla.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

Pro-Oxygen happikasvohoito  60min / 92€

Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan bambu-ja pesusienirakeita sisältävällä kuorinta-aineella, joka puhdistaa ihoa toksiineista. Pro-Oxygen naamio lisää ihosolujen hapensaantia kasviperäisten ainesosien avulla. Hoito viimeistellään rentouttavalla kasvohieronnalla, joka aktivoi ihon toimintoja eteeristen öljyjen avulla. Lopuksi valitaan sopivat päättövoiteet

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona

Derma PH -happohoito 60min / 92€

Tämä uusi hoito poistaa ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatioita ja antavaa iholle hehkua. Alkupuhdistuksen jälkeen iholle tehdään ph-happokuorinta, tämä syväkuorinta rikkoo kuolleiden ihosolujen väliset siteet ja estää melaniinin liikatuotannon. Tämän jälkeen ihon PH-arvo palautetaan Dermostimulines (passionhedelmä uutetta) sisältävällä voiteella, joka aktivoi ihosolujen toimintaa ja uudistaa ihoa. Ja lopuksi hoidon viimeistelee rauhoittava, ihon suojakerrosta ravitseva ja korjaava naamio. Hoito sisältää myös kasvohieronnan.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

 

Age Firming ikääntyvän ihon kiinteyttävä hoito 60min / 92€

Kiinteyttävä kasvohoito, jonka tulokset selvästi nähtävillä heti hoidon päättyessä. Kokonaisvaltainen vaikutus; kasvot, kaula dekoltee huomioidaan tässä nelivaiheisessa hoidossa. VAIHE 1: Kaksoiskuorinta- poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä tasoittaa ihoa. VAIHE 2: Kiinteyttävä hieronta- Kiinteyttää kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon sekä tuo kasvonpiirteet uudelleen esiin. VAIHE 3: Perfect lift täsmäkohotus- täyttää, korjaa ja siloittaa ihon juonteet. VAIHE 4: Kasvo- ja dekolteenaamiot- Kiinteyttää kasvojen piirteitä, palauttaa ihon hehkun, kiinteyttää ja siloittaa kaulan sekä dekolteen aluetta. Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja lopuksi valitaan iholle sopivat päättövoiteet.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

Age Signes Reverse Ihon immuunipuolustusta vahvistava anti-age hoito kasvoille, decolteelle ja käsille 75min / 120€

Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Hoito on kokonaisvaltainen: se hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin. Näkyvästi ihoa kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito. Tehokosteuttava hyaluronihappo-aktiiviaineyhdistelmä silottaa ryppyjä ja juonteita. Kasvot ovat näkyvästi kiinteämmät, piirteet kohoavat, rypyt tasoittuvat ja iho on kirkas. Hoito sisältää kasvojen, kaulan , decoltee alueen ja kämmenselkien käsittelyn. Syväkosteuttava luxus erikoishoito ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Catiovital Lift erikoislaitehoito 75min / 87€

Puhdistavampi kuin ihonpuhdistus hoitavampi kuin kasvohoito! Lämpönaamio parantaa ihosolujen toimintaa, poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Lämpönaamion jälkeen imeytetään antioksidantit, kasviuutteet ja hedelmähapot ihoon. Lopuksi hierotaan kaula ja decoltee. Hoito viimeistellään naamiolla ja hoitotuotteilla.

Hoitoa suositellaan 3x sarjahoitona (1 hoitokerta viikossa kolmen viikon ajan)

Nouvelle Jeunesse Luxus kasvohoito aikuiselle iholle 60min / 82€

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, erikoisnaamio silmänympärysiholle, kiinteyttävät loppuvoiteet kasvoille ja decoltteelle.
Tässä nuorentavan hoitolinjan luxus kasvohoidossa kasvojen ihoa hoidetaan mm. solujen ravintoainetiivisteellä, jolla vaikutetaan solujen jakautumiseen ja uusiutumiseen, tuotteet sisältävät jopa 56 eri aktiiviainetta. Elvyttää ihosolujen toimintoja ja tasoittaa hormonaalisten muutosten vaikutuksia. Rypyt pehmenevät, iho on kimmoisampi ja nuoremman näköinen.

 

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito 45min / 67€

Manuaalinen syväpuhdistava hoito, tasapainottaa ihon talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä & rasvaisuutta. Supistaa ihohuokosia ja vähentää liiallista bakteerien kasvua. Soveltuu erinomaisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Sis.  Alkupuhdistus, lämpenevä kuorinta, syväpuhdistava naamio ja loppuvoiteet.

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito ihonpuhdistuksella 60min / 77€

Sis. Alkupuhdistus, lämpenevä kuorinta, ihohuokosten avaaminen lämmittävällä catiovital lämpönaamiolla, mekaaninen puhdistus, syväpuhdistava naamio ja loppuvoiteet.

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito hieronnalla 60min / 77€

Sis. Alkupuhdistus, lämpenevä kuorinta, rentouttava hieronta, syväpuhdistava naamio ja loppuvoiteet.

Multi Purete syväpuhdistava erikoiskasvohoito ihonpuhdistukselle ja hieronnalla 90min / 82€

Sis. Alkupuhdistus, lämpenevä kuorinta, ihohuokosten avaaminen lämmittävällä catiovital lämpönaamiolla, mekaaninen puhdistus, hieronta, syväpuhdistava naamio ja loppuvoiteet.

Mary Cohr erikoiskasvohoidot sarjahoitoina

  • 3x -10%
  • 5x -15%
  • 7x -20%