Jalkahoidot

Jalat altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Pienistä lihaksista ja luista koostuva jalkapöytä ja –pohja kannattelee meitä koko elämämme. Nuo herkät, mutta notkeat välineet ansaitsevat siis parasta mahdollista hoitoa. Säännöllisellä jalkahoidolla saat terveemmät ja kauniimmat jalat. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman jalkahoitoja särkevien jalkojen hoidosta, mitä ihanimpiin hemmotteleviin jalkahoitohin.

Oireenmukainen osahoito 30min / 25€

Valitse tarvittava apu: Kynsienlyhennys, kovettumien poisto, känsän-tai syylänhoito. HUOM! Sisältää vain jonkun näistä.

Varpaankynsien geelilakkaus 60min / 50€

Geelilakkauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle lakattavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan uunissa. Geelilakkaus ei kuitenkaan ole rakennekynsi, vaan ”kevyempi” vaihtoehto rakennekynsille joka kestää 2-3 viikkoa ja on hellävaraisempi omille kynsille.

Varpaankynsien geelilakkaus toisen hoidon yhteydessä 60min / 40€

Jalkahoito 60min / 55€

Sis. Virkistävä jalkakylpy, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto ja hoitovoide

Jalkahoito 75min / 60€

Sis. Virkistävä jalkakylpy, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, hieronta TAI lakkaus ja hoitovoide

Jalkahoito 90min / 65€

Sis. Virkistävä jalkakylpy, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, hieronta, lakkaus ja hoitovoide

Särkevien jalkojen magnesiumhoito 75min / 65€

Jalkakipu jähmettää kulkijan. Ikävä särky, kipu, kolotus ja krampit vaivaavat? Älä kuitenkaan anna periksi, helpotusta voit saada magnesiumhoidostamme. Hyvä hoito ja kotituotteet palauttaa ilon askeliin.
Sis. Magnesiumkylpy jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, magnesiumsuihke ja hieronta sekä magnesium hoitovoide.

Jalkojen hemmotteluhetki 120min / 105€

Sis. Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, geelilakkaus, hieronta ja hoitovoide